De Dixte

ADF Samski de DiXte met 'Gouden Ticket'

foto: Instagram: adfsamskifoto: Instagram: adfsamski
  1. Newschevron right
  2. ADF Samski de DiXte met 'Gouden Ticket'

ADF Samski liet met tunes als No Hook 2 en Bitches Ain't Shit een verfrissende sound horen binnen de Nederlandse hiphopscene. De rapper kan als geen ander invloeden van hiphop uit de 90's en 00's op een unieke manier mixen en dat bewijst hij opnieuw met zijn nieuwste pokoe Gouden Ticket. Deze heerlijke tune is de nieuwe DiXte en ga je aankomende week vaak horen bij FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gouden Ticket

Gouden Ticket gaat voornamelijk over wat voor ADF Samksi de definitie van succes is en dat er maar één artiest is zoals hij. "Je kan zeggen wat ik zeg, maar het klinkt beter uit mijn lippen. Je kan alles in het leven doen, behalve van me winnen", klinkt het in een van zijn lines. Maar achter dat succes schuilt ook verdriet. Zo vertelt de rapper dat hij zich eenzaam voelt aan de top: "Meeste mensen zijn niet op mijn level, ik ben eenzaam."

No Hook

Artiesten trekken voornamelijk de aandacht door een catchy refrein te maken. ADF Samski bewees echter dat dat anders kan. In 2019 dropte hij de track No Hook. Dat nummer ging viral en werd goed ontvangen door hiphopliefhebbers. Samski zag dit als een geweldige kans en besloot om No Hook 2 en No Hook 3 te maken. Dat was een goede keuze, want de No Hook-tracks zijn inmiddels al meer dan zes miljoen keer bekeken op YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie