De Dixte

Yssi SB DiXte met harde tune 'Scooter' samen met Ashafar, ADF Samski en Qlas & Blacka

foto: Youtube: Quatro Vision
  1. Newschevron right
  2. Yssi SB DiXte met harde tune 'Scooter' samen met Ashafar, ADF Samski en Qlas & Blacka

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Yssi SB dropte vorige week nieuwe heat samen met Ashafar, ADF Samski en Qlas & Blacka. De jonge en talentvolle rappers brengen op hun track Scooter een verfrissende stijl in de Nederlandse scene. Je gaat deze superharde track sowieso vaker horen bij FunX deze week, want Scooter is de DiXte.

Scooter

In Scooter blikken de rappers terug op hun leven voor de faam en vertellen ze over de dingen die ze toen deden. Yssi stal bijvoorbeeld geld uit winkels en Ashafar stal op zijn zestiende al Vespa scooters. Ook doen de rappers shoutouts naar verschillende jeugdvrienden als Hamza, Yassin, Samir en Oualid.

De track heeft binnen een week meer dan 2 miljoen streams op Spotify binnengehaald en dat is niet zo gek. Yssi SB, Ashafar, ADF Samski en Qlas & Blacka zijn stuk voor stuk grote talenten die we in de gaten moeten houden.

Yssi SB

Yssi SB is met zijn zeventien jaar nog niet zo lang in de game, maar heeft zijn plekje in de Nederlandse rapscene dubbel en dwars verdiend. Vóor zijn hit Paper Zien had eigenlijk nog niemand van hem gehoord. Nu is Yssi SB een van de grootste opkomende talenten in Nederland. Na zijn succes met Paper Zien bracht Yssi ook de track In Die Life uit en was hij te horen op Henkie T's Shawty Is A Freak.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie