Video

ADF Samski: ''De mensen naar wie ik altijd opkeek, zijn nu mijn collega's''

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. ADF Samski: ''De mensen naar wie ik altijd opkeek, zijn nu mijn collega's''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In de DiXte 1000 staan niet alleen maar artiesten die jaren bezig zijn, in die lijst is ook elk jaar plek voor nieuw talent. Een van deze nieuwkomers is ADF Samski. Hij komt de lijst binnen met twee nummers: op #42 met Hoe We Rocken en op #57 met $hiraks Spiritual. Sander en Youssef vroegen de rapper hoe het voelt om als young boy alles over te nemen.

ADF Samski over zijn doorbraak en idolen

Bescheiden

ADF Samski heeft naast zijn DiXte 1000 noteringen ook, samen met Qlas, Blacka en Ashafar, een nummer één-hit op zijn naam staan met de track Scooter. Op de vraag hoe het voelt om alles over te nemen, reageert ADF Samski bescheiden: ''Ik ben nog niet alles aan het overnemen. Ik waardeer het compliment, maar ik doe gewoon mijn best. Ik sta naar mijn gevoel nog aan het begin''

Oude garde

ADF Samski was laatst bij 101Barz voor een Soso Lobi-sessie met artiesten als Winne, Emms en Kleine Viezerik. Het werken met de ''oude garde'' heeft alles voor hem veranderd, vertelt hij: ''Dat zijn de mensen waar ik altijd naar heb opgekeken en nu werk ik met ze als collega's, dat doet me echt goed.'' Sander vroeg naar Samski zijn all-time favorite rappers. Samski hoefde niet lang na te denken over zijn nummer één: ''Hef, sowieso'' Op de tweede plek staat Emms.

Quote

Dat zijn de mensen waar ik altijd naar heb opgekeken en nu werk ik met ze als collega's

ADF Samski

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie