De Dixte

Sigourney K en Ronnie Flex de DiXte met '100 SMSjes'

foto: Instagram: sigourneykfoto: Instagram: sigourneyk
  1. Newschevron right
  2. Sigourney K en Ronnie Flex de DiXte met '100 SMSjes'

Sigourney K bracht onlangs nog de tunes Vreemde Voor Mij en Vluchtstrook uit en is met haar tracks en prachtige stem de scene aan het overnemen. Vandaag is er weer een heerlijke tune bij gekomen, namelijk 100 SMSjes met Ronnie Flex. Deze lekkere tune is de nieuwe DiXte en ga je de aankomende week extra vaak horen bij FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

100 SMSjes

Niets is vervelender dan die ene ex die je maar niet met rust wil laten en je maar blijft connecten. Op 100 SMSjes zingt Sigourney K daarover en vertelt ze hoe teleurgesteld ze is dat haar voormalige boo thing nu pas inziet dat hij een mooi mens zoals zij heeft laten gaan. “Nu zoek je naar mij, maar nu wil ik niet meer. Want jij liet me hangen als een chandelier”, zingt ze hartstochtelijk op het nummer.

"Kat-en-muisspel"

In Start met Fernando vertelde Sigourney K dat ze ook een keer te maken had met een ex die maar niet exit ging. “Dat is echt dat klassieke kat-en-muisspel”, vertelt de zangeres. “Als je eenmaal klaar bent met de relatie, wil die persoon je ineens wel berichten sturen of bellen.” Je hoeft de zangeres in ieder geval niet te benaderen als je een tweede kans wil. “Het is dan echt te laat. Als een vrouw klaar is, is ze echt klaar.

Sigourney K was in the building om te praten over haar nieuwe single ‘100 Smsjes’ ft Ronnie Flex

Geboorte track 100 SMSjes

Het is voor het eerst dat de Sunshine-zangeres en Ronnie samen te horen zijn op een pokoe. Ze vertelde hoe deze samenwerking tot stand is gekomen: “Toen ik deze track naar hem stuurde, was hij gelijk enthousiast. We werkten daarna samen in de studio, hij kwam met zijn verses en zo is het samengesmolten.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie