De Dixte

Saweetie en Doja Cat de DiXte met girl anthem 'Best Friend'

foto: YouTube: Official Saweetie
  1. Newschevron right
  2. Saweetie en Doja Cat de DiXte met girl anthem 'Best Friend'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dat vrouwen een prominente plek hebben geclaimd in de wereldwijde rapscene, bleek al na het succes van WAP van Cardi B en Megan Thee Stallion. Ook Saweetie en Doja Cat zijn nu hard op weg naar zo'n wereldwijde nummer 1-hit. Zij dropten vorige week hun nieuwe track Best Friend, die binnen een paar dagen viraal ging. Je gaat deze potentiële hit sowieso vaker horen bij FunX deze week, want Best Friend is de DiXte.

Best Friend

Best Friend gaat vooral over onafhankelijke vrouwen. Saweetie noemt de track een girl anthem en dat is zeker terug te horen in de lyrics. "That's my best friend, she a real bad bitch. Got her own money, she don't need no nig", rappen zij en Doja Cat in het refrein. Verder vertellen de twee dat vrouwen gewoon moeten doen waar ze zin in hebben zonder bang te zijn om raar aangekeken te worden.

De clip sluit hier ook goed bij aan. Zo is in het begin van de clip een kleine sketch te zien waarin een man doet alsof hij feminisme steunt, maar in werkelijkheid niet anders is dan andere mannen. Verder laat het duo in de clip zien dat ze alleen dingen doen waar ze zin in hebben, zoals naakt van een klif afspringen.

Ster advertentie
Ster advertentie