De Dixte

Lijpe en Frenna de DiXte met 'El Clásico'

foto: Instagram: @lijpe
  1. Newschevron right
  2. Lijpe en Frenna de DiXte met 'El Clásico'

Als de geschiedenis ons iets heeft geleerd, is dat een samenwerking tussen Lijpe en Frenna altijd voor vuur zorgt. Dat bewezen de twee al op tunes als MANSORY, Can't Play Us en Valt Niet Mee. Vanaf vandaag komt er een nieuwe collabo bij, namelijk de keiharde tune El Clásico. Deze track is de nieuwe DiXte en ga je aankomende week extra vaak horen bij FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

El Clásico

El Clásico is de grootste voetbalwedstrijd in Spanje, die minimaal twee keer per jaar wordt gespeeld tussen Real Madrid en FC Barcelona. Het nummer gaat eigenlijk allesbehalve over deze wedstrijd. Zo benoemt Lijpe El Clásico maar één keer in het hele nummer. De kans is dus groot dat hij een toekomstvoorspelling doet, oftewel: deze tune wordt een klassieker.

Waar het nummer wél over gaat, is de weg naar succes die beide rappers moesten afleggen en de focus op geld die ze nu hebben. "Ik zeg mijn broertje: 'Kies je route en je matties ook'. Ontwijk die clubs, die onzinplekken en die casi ook. Make money, not friends. Je moet zorgen dat je scoort, ook al scoor je met hands", rapt Lijpe in een van zijn verses.

Snippet

Op Instagram delen Lijpe en Frenna alvast een kleine snippet van de videoclip, die binnenkort uitkomt. Check de beelden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie