Music

Frenna, Lijpe en Kevin genomineerd voor een Edison

foto: Frenna 'Highest'/YouTube: TopNotch/YouTube: Animal Storiesfoto: Frenna 'Highest'/YouTube: TopNotch/YouTube: Animal Stories
  1. Newschevron right
  2. Frenna, Lijpe en Kevin genomineerd voor een Edison

De nominaties voor de oudste muziekprijzen van Nederland zijn bekendgemaakt: de Edisons. In de categorie Hiphop zijn het Frenna (Highest), Lijpe (Verzegeld) en Kevin (Grote Versnelling) die kans maken. Daarnaast is $hirak genomineerd in de categorie Album met zijn project Talou. Wie er uiteindelijk met een beeldje naar huis gaat, wordt bekendgemaakt op 11 april in het AFAS Theater Leusden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Andere genomineerden

In de categorie Song is Adem Je In (Remix) van S10 met Frenna en Kevin genomineerd. De zangeres is verder ook genomineerd in de categorie Alternative. Andere kanshebbers op een Edison Popprijs zijn Sjaak met Trompetisto (Videoclip) en Antoon (Nieuwkomer). De hele lijst check je hier.

Tweede keer voor Kevin

Kevin maakt voor het tweede jaar op rij kans op een Edison. Vorig jaar pakte hij de prijs in de categorie Hiphop met zijn album Animal Stories. The Opposites werden toen bekroond met de Edison Oeuvreprijs.

Ster advertentie
Ster advertentie