FunX

Kevin pakt vier FunX Music Awards: "Het voelt lekker, ik heb hard gewerkt"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Kevin pakt vier FunX Music Awards: "Het voelt lekker, ik heb hard gewerkt"

Kevin is met maar liefst vier awards een van de grote winnaars van de FunX Music Awards 2021. Hij pakte de prijs voor Best Song (Praat Met Mij), Best Collabo (Samen), Best Album (Grote Versnelling) en natuurlijk de hoofdprijs: Artist of the Year Male. "Dat voelt toch wel lekker", vertelt hij na de show aan Nordin.

Hard gewerkt

Dat zijn muziek gewaardeerd wordt door de luisteraars, doet Kevin goed. "Ik heb hard gewerkt afgelopen jaar". Dat zien zijn fans ook, want hij heeft niet eens een oproep tot stemmen hoeven doen om vier prijzen te pakken. "Ik heb er bewust voor gekozen om niemand te vragen om te stemmen. Ik weet wie met me zijn en kwaliteit komt toch altijd wel bovendrijven. En het is goed gekomen: ik neem er vier mee naar huis."

Van die vier is er één award waar Kevin stiekem het meest op gehoopt had. "Die van Best Album. Daarvan zei ik van tevoren: die wil ik graag hebben."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ik wist dat ik het ging doen'

Zijn bijnaam mag dan slowflow animal zijn, Kevin is de afgelopen jaren keihard gegaan. "Ik weet nog dat ik vier of vijf jaar geleden bij de FunX Music Awards in Paradiso kwam. Ik had toen nog moeite met binnenkomen omdat m'n naam niet op de lijst stond ofzo iets", vertelt hij lachend. "Ik vond het toen leuk om erbij te zijn en te kijken wie de prijzen pakken."

Een paar jaar later staat hij zelf met awards in zijn hand op het podium. "Ergens wist ik wel dat het zou gebeuren. Ik moest het alleen nog even doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie