FunX

Trobi verkozen tot Best Producer: "Ik kan het niet geloven"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Trobi verkozen tot Best Producer: "Ik kan het niet geloven"

Trobi on the beat! De 21-jarige producer was dit jaar voor het eerst genomineerd en heeft gelijk de FunX Music Award voor Best Producer in de wacht weten te slepen. "Echt ziek, ik kan het niet geloven", vertelt hij blij aan Nordin.

Altijd in de studio

De award is voor Trobi een bekroning op al het harde werk van de afgelopen jaren. De producer heeft namelijk al veel grote hits op zijn naam staan. "Ik ben echt blij! Na al die uren die ik heb gewerkt in de studio... Ik ben echt bijna nooit thuis, vraag maar aan m'n vriendin. Ik zit altijd in de studio, dus dan is zo'n award echt top."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TikTok-hit

Trobi is pas 21 jaar oud, maar al zeker 10 jaar actief in de muziek. "Ik ben al vanaf m'n 9e bezig met draaien en toen ik 12 was begon ik met muziek maken." Daarnaast is hij sinds kort ook op TikTok een hit. "Tijdens corona zijn er bijna geen shows, dus je moet andere manieren bedenken om onder de aandacht te komen bij fans."

Dat onder de aandacht komen lukt Trobi aardig. Zijn video's worden honderdduizenden keren bekeken. "Instagram is niet meer wat geweest is. Dat heeft niet zo'n gek algoritme als TikTok, zodat nieuwe mensen je kunnen ontdekken. Dus voor muikanten is de beste tip: maak een TikTok-account aan!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie