FunX

Bully (17) over zijn succes op jonge leeftijd en meisjes die in zijn DM sliden

foto: Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. Bully (17) over zijn succes op jonge leeftijd en meisjes die in zijn DM sliden

De 17-jarige Bully dropte nog maar drie maanden geleden zijn tune 50 Bro's en werd daardoor in een klap bekender bij een groter publiek. Het is dan ook niet onterecht dat hij dit jaar kans maakt op een FunX Music Award in de categorie Next Best. Tijdens de FunX Music Awards Avondshow leerde Nordin hem beter kennen door lines te bespreken uit 50 Bro's.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Hectisch'

Het leven als artiest bevalt Bully ontzettend goed. "Soms is het een beetje hectisch op school en zo, maar het is wel relaxed man." Ook de reacties die hij op school krijgt, zijn alleen maar leuk. "Iedereen reageert positief en soms willen mensen op de foto. Dat is gewoon dope", vertelt Bully.

Beter leren kennen

Bully hoort bij de nieuwe talenten uit de scene en daarom is het wel handig om hem iets beter te leren kennen. Dat deed Nordin samen met hem aan de hand van verschillende lines van Bully.

Quote

Ik hoop dat mijn homie zich veilig voelt bij de Heer in het paradijs.

Deze line gaat over Bully's goede vriend Miguel, die in 2014 overleed. Daar heeft hij dit jaar ook een ketting van gekocht. "Hij is in 2014 overleden bij de MH17-ramp. Begin dit jaar heb ik deze ketting gekocht ter nagedachtenis aan hem. Ik wilde die ketting al eerder halen, maar ik was nog jong. Uiteindelijk heb ik 'm dit jaar gehaald. Ik draag 'm overal en altijd en hij is met me meegegroeid in mijn muziek en teksten."

Quote

En ineens heb ik 50 Bro's, ik ben op zoek naar een lach.

Sinds zijn toenemende bekendheid zijn er veel mensen die ineens 'vrienden' met hem willen zijn. "Maar ik houd mijn cirkel wel klein. Ik kijk vooral naar mensen die het puur houden. Ik waardeer het wel heel erg wanneer mensen me love showen, maar ik weet wel snel wie wel en niet mijn vrienden zijn."

Quote

"Ik krijg berichten van 50 toes, tantoe bitches op m'n pad"

Nordin was op basis van deze line wel even benieuwd hoe het eraan toegaat in Bully's DM's. "Relaxed man", lacht Bully. "Ik reageer er niet echt op. In het begin deed ik het wel af en toe, ik ga niet liegen. Maar op een gegeven moment houdt dat wel op. Heel veel is onnodige aandacht."

STEM

Wie verdient er volgens jou een FunX Music Award? Je kan nog steeds stemmen op je favoriete artiesten. Wie er met de prijzen vandoor gaan, wordt donderdag 18 november duidelijk tijdens de awardshow in AFAS Live.

Ster advertentie
Ster advertentie