Music

Kevin schakelt naar een 'Grote Versnelling' met krachtig nieuw album

foto: Kevin - Grote Versnelling
  1. Newschevron right
  2. Kevin schakelt naar een 'Grote Versnelling' met krachtig nieuw album

Kevin mag dan bekendstaan als Slowflow Animal, met zijn nieuwe album schakelt hij door naar een Grote Versnelling. De Rotterdamse rapper releaset vandaag zijn nieuwe project, waarvan de naam verwijst naar zijn debuutalbum Kleine Versnelling, dat alweer vijf jaar geleden uitkwam. Op de 18 tracks, met bijdrages van Ronnie Flex, Yade Lauren, Jonna Fraser, Frenna, Idaly, Murda en KA, hoor je welke ontwikkeling hij in die jaren heeft doorgemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Successen en romantiek

Grote Versnelling is de opvolger van het succesvolle Animal Stories, het album dat bijna precies een jaar geleden uitkwam en waarvoor Kevin de Edison Popprijs in de categorie Hiphop won. Op zijn nieuwe tracks blikt hij terug op het verleden en op de successen die hij tot nu toe heeft bereikt. Zo vertelt hij op The Beatles hoe hij zijn opa trots heeft gemaakt met die prestigieuze muziekprijs en op Lightweight rapt hij:

"Ik kan niet meer stilstaan bij verlies, nee, neef dat gaat zo,
alles wat ik win is voor m'n mensen en m'n Mablo,
Ik ging van het vwo naar havo, toen naar mavo,
ze dachten ik zou never iets zou bereiken, maar we staan nog.

Ook staan er de nodige romantische tracks op het album waaronder Te Laat, Klem met Ronnie Flex en Samen met Yade Lauren.

Nightshop

De release van Grote Versnelling ging gepaard met Kevins eigen nightshop in het centrum van Rotterdam. Daar liet hij zijn nieuwe muziek voor het eerst horen, maar je kon er ook terecht voor allerlei customised slowflow-producten. Denk aan zijn eigen flesjes bier, appelsap (slowjuice) en haargel, maar uiteraard ook grinders en lange vloei (slowflu).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FunX-report

Ouassima was aanwezig bij de luistersessie van Kevins nieuwe album. De beelden check je later vandaag op het YouTube-kanaal van FunX.

Ster advertentie
Ster advertentie