De Dixte

Frenna en Mula B de DiXte met 'Broski's'

foto: Instagram @frenna
  1. Newschevron right
  2. Frenna en Mula B de DiXte met 'Broski's'

Frenna is met twee nieuwe tracks gekomen, waaronder het nummer Broski's. Voor deze tune dook hij wederom samen met mede-Hagenees Mula B de studio in. Je gaat dit duo deze week vaak horen op FunX, want Broski's is de nieuwe DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beef

De nieuwe track van Mula B en Frenna heet niet zomaar Broski's. De twee rappers hebben namelijk nogal een geschiedenis met elkaar. In 2016 kregen ze beef naar aanleiding van een interview met Supergaande. Deze ruzie duurde ongeveer twee jaar, waarin de Haagse rappers onder ander distracks over elkaar uitbrachten. In 2019 werd duidelijk dat de twee de strijdbijl begraven hadden toen ze samen het nummer Viraal uitbrachten. De track werd een hit en won datzelfde jaar een FunX Music Award.

Reacties

Fans lieten onder Frenna's Instagramposts weten heel erg hyped te zijn over het vervolg op Viraal. Er werden comments geplaatst als "the duo we needed", "banger", "dit is wat we nodig hadden" en "🔥🔥". Ook artiesten als Trobi, Murda en Emms reageerden enthousiast onder de posts van Frenna over zijn nieuwe tune met Mula B.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mysteryland

Je kan Frenna's nieuwe tracks dit jaar ook live beluisteren, want deze week werd aangekondigd dat hij op de jubileumeditie van het festival Mysteryland zal optreden. Samen met andere artiesten zoals Tabitha en Broederliefde is Frenna aankomende zomer te bewonderen op de Vunzige Deuntjes-stage.

Ster advertentie
Ster advertentie