De Dixte

Trobi, Ronnie Flex & Tabitha de nieuwe DiXte met 'Wacht Op Mij'

foto: YouTube - Trobi
  1. Newschevron right
  2. Trobi, Ronnie Flex & Tabitha de nieuwe DiXte met 'Wacht Op Mij'

Trobi is terug op de beat, dit keer met niemand minder dan Ronnie Flex en Tabitha voor hun gloednieuwe track Wacht Op Mij. En zoals je altijd van de producer kunt verwachten, heeft hij wederom een banger uitgebracht waar je lekker op kan meezingen. Dus waarschuw je buren alvast, Wacht Op Mij zal je komende week extra vaak te horen krijgen op FunX, want het is de nieuwste DiXte!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DiXte 1000

Van 4 november t/m 10 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000: de hitlijst met jouw ├ęchte hits. Gun jij je favoriete artiest een plekje in de lijst? Stem dan nu!

Als je stemt maak je ook nog eens kans op kaartjes voor de FunX DiXte 1000 Expo op 3 november in Amsterdam. Tijdens deze exclusieve avond eren we de cultuur samen met jou, de artiesten, creatievelingen en de belangrijke spelers binnen de Nederlandse muziekindustrie. Maak je klaar voor een onvergetelijke avond! We vertellen het verhaal van onze grondleggers, modern icons en de iconen van de toekomst met een collectie van baanbrekende, belangrijke en inspirerende kunststukken. Een experience, met een optreden van een hele bekende mystery guest en nog veel meer!

Stem nu!

Ster advertentie
Ster advertentie