Entertainment

Ronnie Flex over 'complexe' situatie met Demi de Boer: "Onze relatie heeft een andere vorm"

foto: Instagram: Demi de Boer
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex over 'complexe' situatie met Demi de Boer: "Onze relatie heeft een andere vorm"

Ronnie Flex en Demi de Boer lieten eind vorig jaar weten niet meer samen te wonen. Waarom dat is, vertelt de artiest nu in een openhartig interview. Zo laat hij weten dat er nog steeds gevoelens zijn.

Andere vorm

Ronnie en Demi, die samen hun 1-jarige dochter Rémi hebben, zijn niet definitief uit elkaar. Hoewel ze niet langer onder hetzelfde dak wonen, benadrukt de rapper uit Capelle dat ze vastbesloten zijn om te werken aan hun relatie: "We proberen het te laten werken en hopelijk komt het in de toekomst goed. Ik hoop in ieder geval dat het dan beter is dan nu."

Ook vertelt Ronnie in het interview in het LINDA.Vakantieboek dat het niet zo is dat er helemaal geen gevoelens meer zijn tussen hem en Demi. Hij staat dan ook zeker niet open voor een relatie met een andere vrouw. "Demi en ik zijn misschien niet samen, maar dat wil niet zeggen dat er niks meer is. Onze relatie heeft een andere vorm."

Flow

Volgens Ronel Plasschaert, zoals de artiest eigenlijk heet, komt de moeilijkheid in zijn relatie met Demi voornamelijk door zijn onregelmatige werktijden. "Als je in een flow zit, kun je niet zomaar stoppen", legt hij uit. "Je weet namelijk niet of die flow er de volgende ochtend weer is. Dus als het lekker gaat, pak je door. Desnoods tot vier uur 's nachts. Dat is moeilijk te combineren met een relatie."

Zwaar

Ronnie, die ook vader is van de 4-jarige Nori, vindt het niet makkelijk om zijn carrière met het 'gewone leven' te combineren. Volgens hem kan zijn relatie met Demi pas weer kan werken als hij stopt met het maken van professionele muziek. Hij overweegt om dat over ongeveer drie jaar te doen. "Het wordt fysiek en mentaal steeds zwaarder om dit vol te houden, dus ik wil op een gegeven moment de handdoek in de ring gooien. Afscheid nemen van Ronnie Flex en mijn normale leven oppakken. Op de bank met mijn gezin, beetje reizen, concerten bezoeken, gamen en af en toe wat beats maken."

Ronnie

Op 20 juni komt Ronnie uit, een biografisch boek over de artiest dat werd geschreven door Leon Verdonschot. Hij volgde Ronel drie jaar lang en dat leverde volgens de artiest "hele diepe gesprekken" op. "Ik voelde me vrij, comfortabel genoeg om dingen los te laten. Ook omdat Leon er op momenten was dat het niet goed ging in mijn leven. Als ik een kutdag had, was hij er evengoed."

Wat Ronnie met het boek vooral wil laten zien, is dat hoe gepassioneerd hij is over muziek maken. "Want ik heb het gevoel dat er over het algemeen een ander beeld van mij bestaat. Dat ik weinig tijd in dingen stop, oppervlakkig ben en voor de makkelijke weg kies. Dat is niet zo. Ik maak beats, leid een band, ben actief in alle facetten van het muziek maken - zowel op de voor - als achtergrond."

Ster advertentie
Ster advertentie