De Dixte

Brysa de DiXte met 'Tanger'

foto: YouTube: BRYSA
  1. Newschevron right
  2. Brysa de DiXte met 'Tanger'

Na de hits Amsterdam met Christian D, $hirak en Ashafar en Le Bled met Cristian D is Brysa nu terug met een nieuwe banger. De Belgische rapper en producer is helemaal klaar voor de zomer en dat laat hij horen op Tanger. Wat hij precies uit de Marokkaanse stad heeft waardoor iedereen met 'm wil hangen, hoor je vanzelf op het refrein van de track. Je gaat Tanger in ieder geval extra vaak horen op FunX deze week, want Brysa is met zijn release de nieuwe DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Succes

Sinds het succes van TikTok-hit Le Bled, een nummer dat Brysa zelf produceerde, mixte en opnam in zijn slaapkamer, gaat de 19-jarige artiest als een speer. De samenwerking Amsterdam, die vorige week een FunX Music Award voor Best Video won, werd een nummer één-hit. Brysa werd daarmee de eerste Belgische artiest die de afgelopen tien jaar een nummer één-notering scoorde in Nederland.

Zijn daaropvolgende solo single Walou haalde binnen een maand tijd al meer dan een miljoen streams. "Volledig independent!", schreef Brysa daarover op Instagram. "Jullie weten niet hoeveel dit betekent voor mij. Dit heb ik natuurlijk te danken aan de beste supporters en een team van mensen rond me, die elke dag meewerken om mijn dromen te realiseren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie