De Dixte

KAYTRAMINÉ en Pharrell Williams de DiXte met '4EVA'

foto: Youtube: Aminé
  1. Newschevron right
  2. KAYTRAMINÉ en Pharrell Williams de DiXte met '4EVA'

De Haïtiaans-Canadese producer KAYTRANADA en Amerikaanse rapper Aminé, bekend van zijn hit Caroline, kondigden recentelijk aan dat ze samen als KAYTRAMINÉ een nieuw album gaan maken. Ze gaven vorige week al een klein voorproefje met het nummer 4EVA. Door de funky beats van KAYTRANADA, de flowy rap van Aminé en de zang van Pharrell Williams is het een heerlijke track, die je veel gaat horen deze week. 4EVA is namelijk de nieuwste DiXte op FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

KAYTRANADA

KAYTRANADA zit al ruim tien jaar in de scene. Hij won in zijn carrière al grote prijzen. Zo sleepte hij in 2021 twee Grammy's in de wacht, namelijk die voor Best Dance Recording voor zijn tune 10%, die hij maakte met Kali Uchis. De andere Grammy die hij won was voor Best Dance/ Electronic Album met zijn album Bubba.

Samenwerkingen

Aminé en KAYTRANADA raakten al eerder in contact met elkaar door hun muziek. In 2014 maakte Aminé van KAYTRANADA's tune At All een remix genaamd Not At All. Een jaartje later maakte de producer vijf tracks voor Aminé's mixtape genaamd Calling Brio. Maar het blijft niet bij remixes en mixtapes voor elkaar maken: vanaf 12 mei is het gezamenlijke album van de twee artiesten te luisteren.

Ster advertentie
Ster advertentie