De Dixte

Antoon en Frenna de DiXte met 'Roddels'

foto: Youtube: Antoon - Onderwerp
  1. Newschevron right
  2. Antoon en Frenna de DiXte met 'Roddels'

Frenna en Antoon scoren de ene na de andere hit en zijn niet te stoppen. Deze keer is dat niet veel anders. De twee hitmachines doken namelijk voor het eerst samen de studio in voor hun nieuwe track Roddels. Je gaat Roddels veel horen op FunX deze week, want het is de nieuwe DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fans

Roddels staat pas sinds middernacht online, maar fans gaan er nu al hard op. Antoon deelt in zijn Instagram Stories verschillende Stories van enthousiaste fans. "Obsessed", laat een van de Antoon-liefhebbers weten. Een andere fan weet niet wat haar overkomt bij het beluisteren van Roddels: "omg 😍😍".

foto: Instagram @antoonpb

Antoons Instagram story

Antoon - Engel

Antoon gaat al superhard met zijn muziek, maar nu is hij binnenkort ook in de bioscoop te bewonderen met zijn documentaire Antoon - Engel. Vier dagen geleden werd aangekondigd dat er een docu zou verschijnen van de jonge artiest. In deze muzikale film krijg je nog nooit eerder vertoonde beelden te zien van het leven van de jonge rapper en producer. Daarnaast vertellen vrienden en familie van Antoon meer over hoe zijn muzikale carrière van start ging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie