Films, Series & TV

Antoon wordt gevolgd voor eigen documentaire

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Antoon wordt gevolgd voor eigen documentaire

Streamingdiensten staan vol met documentaires over artiesten. Zo keken we al eerder naar beelden over het leven van Ronnie Flex, Boef en Famke Louise. Nu krijgt ook Antoon zijn eigen documentaire. Dat bevestigt hij aan RTL Boulevard.

Award voor 'beste artiest'

Antoon was zaterdagavond bij de uitreiking van de Q-Music Top 40 awards in Ahoy Rotterdam. Tijdens dit evenement worden ieder jaar de best scorende artiesten van afgelopen jaar in het zonnetje gezet.

Antoon was genomineerd in de categorie 'beste artiest' en met zijn nummer Vluchtstrook maakte hij kans in de categorie 'grootste hit'. Aan het einde van de avond ging hij er uiteindelijk vandoor met de prijs voor 'beste artiest'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Documentaire

Na de show vertelde Valentijn Verkerk, zoals Antoon eigenlijk echt heet, dat hij wordt gevolgd voor een documentaire over zijn leven. "Daarin ga je zien hoe ik in de afgelopen drie jaar van niets naar iets kom", zei Antoon tegen het entertainmentplatform.

Zijn vader Justus vertelde dat er materiaal inzit vanaf dat hij slechts drie jaar oud is. "De documentaire vertelt eigenlijk het verhaal over hoe Valentijn Antoon is geworden", aldus een trotse vader. "Dit is de eerste tentstok van het grote werk."

Het is nog niet bekend wanneer de documentaire uitkomt en op welk platform het te zien zal zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie