De Dixte

Frans-Algerijnse Soolking de DiXte met 'Fada'

foto: YouTube: Soolking Officiel
  1. Newschevron right
  2. Frans-Algerijnse Soolking de DiXte met 'Fada'

De Frans-Algerijnse Soolking ken je onder andere van zijn hit Dalida. Hij vloog in 2019 speciaal naar Amsterdam om tijdens de FunX Music Awards een keiharde show te geven. Ook dit jaar brengt de superster weer heerlijke vibes met zijn nieuwe single Fada. En er is goed nieuws! Deze nieuwe tune is de DiXte van de week, dus je gaat Fada extra vaak voorbij horen komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fada

In de track zingt Soolking over een vrouw die naar eigen zeggen ''spelletjes speelt'' en niet loyaal is naar hem toe: ''Ze is een leugenaar. Ze gaat me dumpen om een of andere reden.''

Door deze verdenkingen vindt hij zichzelf een 'Fada'. Dit betekent letterlijk dat hij zichzelf dom vindt dat hij ooit in deze spelletjes geloofde. Ook kan het zo zijn dat hij de vrouw ziet als 'Fada' door haar bedrog in de liefde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Monsterhit

Soolking, die ooit zijn rapcarrière begon als MC en altijd maar te horen kreeg dat hij het nooit echt ver zou schoppen, bewees met zijn track Dalida het tegendeel. Hij wist in 2018 met deze monsterhit heel Frankrijk te veroveren. Ook internationaal brak hij door. Zo ook in Nederland, waar hij in Amsterdam in The Box een optreden mocht geven. Ook bij FunX kreeg Soolking de aandacht die hij verdiende, want Dalida was een week lang de DiXte.

Ster advertentie
Ster advertentie