Music

Jayh komt met summervibes op zwoele zouktrack 'Ogen Dicht'

foto: Jayh - Ogen Dicht
  1. Newschevron right
  2. Jayh komt met summervibes op zwoele zouktrack 'Ogen Dicht'

Het leek er deze week toch echt op dat de zomer is begonnen, een goed moment voor Jayh om zijn nieuwe single uit te brengen. De zanger weet als geen ander hoe hij de perfecte track moet maken voor een zwoele zomeravond en dat is hem met Ogen Dicht (Wowo Será), waarop je hem in zowel het Papiaments als Nederlands hoort, opnieuw gelukt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoukvibes

Op Ogen Dicht brengt Jayh de zoukvibes terug die ook op een van zijn eerste grootste hits - Mijn Baby - te horen waren. De track is het eerste wat hij dit jaar op muzikaal gebied uitbrengt en belooft veel goeds voor de rest van de zomer. Ogen Dicht wordt in ieder geval goed ontvangen door zijn collega's, zo reageren onder anderen Ronnie Flex, Nelson Freitas, Chivv, Bollebof en DJ Chuckie enthousiast onder zijn Instapost.

Jerr en Emms van Broederliefde laten op Instagram weten ook onderdeel te zijn van het tot stand komen van het nummer. "Mooi dat ik onderdeel mag zijn van dit project, op naar meer", schrijven ze in hun stories.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FunX Fresh op Spotify

Ben je benieuwd wat voor nieuwe muziek er nog meer is uitgekomen? Check dan de FunX Fresh-playlist op Spotify. Die wordt elke vrijdag aangevuld met de lekkerste nieuwe releases uit binnen- en buitenland, zodat jij niks hoeft te missen.

Ster advertentie
Ster advertentie