Video

Jayh verklapt het ultieme relatiegeheim in de 'Lobi Lounge'

  1. Newschevron right
  2. Jayh verklapt het ultieme relatiegeheim in de 'Lobi Lounge'

De Lobi Lounge is back! In de eerste aflevering van het tweede seizoen praten DJ Wef, Yuki en FunX-host Vanessa met Jayh over de liefde, relaties en hele juicy stuff!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Relatiegeheim

Jayh heeft al jaren een relatie en leerde haar kennen als de beste vriendin van zijn nichtje. En herinnert zich nog goed hoe dat ging: "Ik vond haar heel bijzonder en anders dan ik gewend was. Ik was zo skeer als maar kon en dat was nooit een issue." Jayh vertelde nog dat zij zo goed was voor hem en dat hij daardoor begon te twijfelen of hij wel goed genoeg was. Hij denkt dan ook dat zij het geheim is achter hun goede relatie.

Geen seks voor het huwelijk

Wat maar weinig mensen weten is dat Jayh zich jarenlang afhield van seks voor het huwelijk. Dat heeft een aantal jaren geduurd: "Ik was vroeger heel erg bezig met het geloof en dan hield ik mij af van seks voor het huwelijk. Dat is verwaterd toen ik begon te veranderen", vertelde hij bij FunX. "Ik begon anders te kijken. Ik haal er veel goeds uit, maar ik vond het moeilijk om alles af te sluiten en te denken dat ik het weet."

Seksisme bij mannen

Eigenlijk is Jayh de ideale gast voor de Lobi Lounge, want op Instagram geeft hij ook graag liefdesadvies, maar dan voornamelijk aan vrouwen. Dat terwijl het ooit begonnen is om seksisme aan te kaarten bij mannen: "Ik wilde kritisch zijn op mannen, maar ik wilde ook niet discrimineren. Seksisme is voor veel mannen een blinde vlek. Wij kunnen om 23:00 uur naar buiten in een korte broek, maar voor jullie is dat anders. Daarom heette het eerste filmpje 'All men are trash'."

Vragen van luisteraars

Jayh geeft niet alleen liefdesadvies op Insta, maar ook in de Lobi Lounge door te reageren op de pittige kijkersvragen. De eerste ging over meer willen in de slaapkamer, want hoe zeg je dat? En de tweede was iets smeriger. Soraya date met een guy en alles is nice... behalve zijn huis. Het is zo vies dat ze geen glas durft aan te raken. Moet je dat vertellen of is het tijd om de banden te verbreken? Dat vroegen beide luisteraars aan Jayh en die probeerde ze te helpen waar hij kon.

Vaderrol

Naast liefde en relaties ging het in de Lobi Lounge ook over een vaderrol. De vader van Jayh was nooit in beeld. Toch heeft hij dat gemis nooit zo ervaren. "Ik kan niet oordelen of ik iets heb gemist. Ik heb twee ooms van moederskant en ik heb echt wel dingen geleerd."

Ster advertentie
Ster advertentie