De Dixte

Trobi Ft. Chivv, Kraantje Pappie en ADF Samski de DiXte met 'Ome Duo'

foto: Youtube: Trobi
  1. Newschevron right
  2. Trobi Ft. Chivv, Kraantje Pappie en ADF Samski de DiXte met 'Ome Duo'

De meesten onder ons kennen of hebben die skere tijden als student wel gekend, totdat er weer geld komt van 'Ome Duo'. Trobi maakte hier een track over genaamd Ome Duo, met Chivv, Kraantje Pappie en ADF Samski. Voordat het nummer uit was, ging menig TikTokker al lekker op de track. Met een sample van Gypsy Woman (She's Homeless) van Crystal Waters in de tune verwerkt, is dit een heerlijk nummer. Je gaat Ome Duo deze week veel horen op FunX, want het is de nieuwe DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Collab

Ome Duo brengt een stel artiesten bij elkaar die nog niet eerder een track met elkaar opnamen. Chivv opent de track, waarna Angela Groothuizen het vervolgens overneemt. Ja je leest het goed, Angela Groothuizen. Ze rapt niet in het nummer net als de rest, maar zingt. De zangeres en jurylid van verschillende talentenjachten is te herkennen aan "la da dee la da da", wat rond het refrein van het nummer steeds terugkomt.

Ome Duo

Onder studenten staat 'Ome Duo' bekend als de maandelijkse lening die iedere maand op hun rekening wordt gestort. 'Ome Duo' is een grappige naam voor de studentenlening, alsof het je oom is die iedere maand je weer een flink zakcentje stort. De meeste studenten kijken er dan ook erg naar uit als het einde van de maand eraan komt en lieve 'Ome Duo' hen weer uit de geldzorgen helpt. Vandaar dat zoveel jonge mensen zich herkennen in Trobi's nieuwe track.

Ster advertentie
Ster advertentie