FunX Den Haag

Haagse Lakshan (27) wordt vermist: "Mogelijke vergisontvoering uit drugscircuit"

foto: Politie
  1. Newschevron right
  2. Haagse Lakshan (27) wordt vermist: "Mogelijke vergisontvoering uit drugscircuit"

De Haagse Lakshan Navaradnam wordt vermist sinds zondagochtend, toen hij van zijn huis wegreed in zijn auto. De politie in Den Haag is met hoge urgentie op zoek naar de 27-jarige. Bronnen melden dat het mogelijk zou gaan om een vergisontvoering die gerelateerd is aan het drugscircuit. Gisteravond is er aandacht besteed aan de vermissing in een uitzending van Opsporing Verzocht.

Update 30/11/2023 20:00 - De zwarte Volkswagen Polo van Lakshan is nu teruggevonden in Den Haag. "Dankzij tips en onderzoek is de auto van de vermiste Lakshan gisteren in Den Haag aangetroffen", laat de politie weten weten via X. Van Lakshan zelf is nog steeds geen spoor te bekennen. De politie zegt dat het onderzoek nog in volle gang is. Mensen die iets hebben gezien of gehoord, worden gevraagd zich alsnog bij de politie te melden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vergisontvoering

Lakshan werd afgelopen zondag rond 10.30 voor het laatst gezien in zijn woonplaats in de buurt van de Vigelandstraat. Daarna was hij alleen nog rijdend in zijn zwarte Volkswagen Polo met kenteken X-254-GJ gezien. Sindsdien zijn Lakshan en zijn auto opgegeven als vermist. De Telegraaf schreef dat er op het internet een filmpje rondgaat waarin Lakshan geblinddoekt in een auto zit. In het filmpje zou ook worden gezegd dat de ontvoering te maken heeft met duizend kilo coke die spoorloos is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oproep

Naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht kwam er een tiental tips binnen voor de mensen die Lakshan zoeken. De politie doet nogmaals een dringende oproep aan getuigen of mensen die iets weten. "Zag u Lakshan Navaradnam en/of zijn zwarte VW Polo of beschikt u over relevante camerabeelden? Meld dat dan alstublieft zo snel mogelijk bij de politie. Ook als u een idee heeft waar Lakshan nu is of waar hij in de tussentijd kan zijn geweest, hoort de politie heel graag van u."

Ster advertentie
Ster advertentie