FunX Den Haag

VIDEO: SFB-rappers aangekomen in hometown Den Haag

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: SFB-rappers aangekomen in hometown Den Haag

De mannen van SFB zijn terug in Nederland! Op hun socials is te zien hoe Frenna, Priceless en KM aangekomen zijn in hun hometown Den Haag en in de Binckhorst hartelijk worden ontvangen door vrienden en familie.

Welkom terug!

SFB is weer herenigd, dus maak je maar alvast klaar voor heel veel nieuwe muziek! Ze zullen de komende dagen waarschijnlijk nog bijkomen van de zware periode in Suriname, maar in de tussentijd geeft Top Notch je de videoclip van Away, een track van Frenna en Jandro.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lang genoeg vastgezeten

Priceless, Frenna en KM hebben de afgelopen maanden in voorarrest gezeten in een Surinaamse gevangenis. De SFB-leden zijn schuldig bevonden voor seks met een minderjarige en het verspreiden van een seksfilmpje. De rechter vond dat ze al lang genoeg vast hebben gezeten tijdens hun voorarrest en liet ze eerder deze week vrij.

Onschuldig

De rappers van SFB blijven volhouden dat ze onschuldig zijn, maar gaan niet in hoger beroep. Priceless, Frenna en KM zijn vooral blij dat ze weer naar huis kunnen: "Eindelijk weer bami met kip! Luxe eten," zei één van de mannen tegen NOS-correspondent Harmen Boerboom. Een ander noemde de gebeurtenissen "een leerproces" en "een leerzame ervaring."

Ster advertentie
Ster advertentie