Music

Drake brengt More Life uit met o.a. Kanye West & Young Thug

  1. Newschevron right
  2. Drake brengt More Life uit met o.a. Kanye West & Young Thug

Drake heeft het More Life-project dat FunX al aankondigde een paar uur geleden uitgebracht! Samen met OVO-medeoprichter Oliver El-Khatib lanceerde Drizzy het album met de 22 tracks tijdens een uitzending van OVO Sound Radio.

More Life

Drake komt vol vuur op More Life en doet dat onder andere samen met Kanye West, Young Thug, PARTYNEXTDOOR, 2 Chainz, Travis Scott, Quavo, Jorja Smitt, Giggs en Black Coffee.

Jennifer Lopez

Na de intieme foto's en een video met Jennifer Lopez zou je verwachten dat de zangeres een prominente plek krijgt op More Life. Haar muziek krijgt de ruimte op Teenage Fever, want daarin hoor je een sample van JLo's grote hit 'If You Had My Love'. Bijna iedereen die Drake nauwlettend volgt, had ook zangpartijen van Jennifer Lopez verwacht op 'Get It Together'. Haar stem was namelijk te horen in een video, maar blijkbaar heeft ze de final version niet gehaald. De stem van Jennifer is op More Life vervangen door de stem van Jorja Smith.

J.Lo

Het gebrek aan Jennifer Lopez compenseert Drake in 'Free Smoke' met wat JLo-bars. Daarin omschrijft de Canadese rapper hoe hij de zangeres in een dronken bui berichtjes stuurde. "I drunk text J.Lo / Old numbers so I bounce back / Boy Wonder gotta bounce back."

Ster advertentie
Ster advertentie