FunX Den Haag

Snackbar medewerker niet bang voor overvaller: 'Don't fuck met onze Edsel'

foto: Facebook: De Jong Snacks Erasmusweg
  1. Newschevron right
  2. Snackbar medewerker niet bang voor overvaller: 'Don't fuck met onze Edsel'

Geen slimme zet van een overvaller gisteravond in Den Haag. De man wilde een snackbar beroven, maar had niet gerekend op een tegenaanval van een van de medewerkers! Edsel was namelijk aan het werk, en leek al jaren voorbereid te zijn op dit moment...

Zoutbus

In de beelden van de mislukte overval is te zien hoe een gewapende man met bivakmuts de snackbar aan de Erasmusweg inloopt en gelijk zijn pistool op Edsel richt. Edsel lijkt niet onder de indruk en probeert het wapen uit de handen van de overvaller te pakken. Wanneer dat mislukt, grijpt hij gelijk naar de zoutbus en gooit die recht in het gezicht van de man. En met succes, want Edsel kan hierdoor wegkomen en de overvaller rent gelijk de zaak uit.

'Don't fuck met onze Edsel'

'Don't fuck met onze Edsel', zijn dan ook de woorden die in een bericht op de Facebookpagina van de snackbar zijn verschenen na het incident. De eigenaresse van de snackbar schrijft dat ze heel trots is. "Wij zijn trots op onze held Edsel die ons al jaren helpt bij het afsluiten! Welke lafaard doet dit, terwijl wij ons de hele dag uit de naad werken om voor al onze klanten lekkere Dikke Kezen en patatjes te bakken?! We hebben nog betere beelden, omdat wij hele goede digitale camera’s hebben. Die heeft de politie nu."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie