DiXte 1000

Bryan MG en Qlas geprankt door Architrackz en Youssef

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Bryan MG en Qlas geprankt door Architrackz en Youssef

De DiXte 1000 komt er weer aan en niet te ontbreken op de lijst zijn ongetwijfeld Bryan Mg en Qlas & Blacka. Zij werkten onlangs samen op de nieuwe track Vision en dus was dit het perfecte moment om ze eens goed te pranken. Bryan Mg en Qlas dachten dat ze naar een simpele fotoshoot gingen, maar wisten niet dat de fotograaf en styliste acteurs waren die via een oortje door Architrackz werden geïnstrueerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Het lijkt wel alsof je tietjes hebt'

Styliste Kim, die een wel erg opmerkelijke kledingstijl heeft, liet beide heren eerst om de beurt haar collectie zien. "Het lijkt wel alsof je tietjes hebt in deze", zegt ze onder andere geïnstrueerd door Architrackz nadat Bryan Mg een veel te klein shirt aan heeft. Ook Qlas heeft het lastig met styliste Kim, die onder andere zijn trui in zijn onderbroek propt. "Dit is niet die model man", zegt Qlas.

Vervolgens schiet de nepfotograaf de lelijkste foto's van het duo. Uiteindelijk komt het tot een confrontatie, totdat Architrackz en Youssef uit het kamertje komen om de mannen te verrassen.

Van 29 mei t/m 4 juni is het weer tijd voor de lijst der lijsten: de DiXte 1000. Ben je benieuwd naar de lijst? De volledige chart kun je hier bekijken. Zoals je ziet, ontbreken er nog vijf tracks... Maandag worden de vijf populairste tracks bekendgemaakt en vanaf dat moment kan er weer gestemd worden! Wie weet eindigt jouw favoriete track wel op nummer één.

Alles over de DiXte 1000

Ster advertentie
Ster advertentie