DiXte 1000

Franklin kon dankzij zijn kapsel met Sean Paul chillen

foto: Instagram duttypaulfoto: Instagram duttypaul
  1. Newschevron right
  2. Franklin kon dankzij zijn kapsel met Sean Paul chillen

In de Dixte 1000 Avondshow vertelt Franklin dat hij op Curaçao, waar de Temperature aangenaam is, een internationale ster in het begin van zijn carrière heeft ontmoet. Franklin legt uit hoe hij als 10-jarige werd uitgenodigd om met Sean Paul te chillen.

Franklin ontmoette Sean Paul door zijn kapsel

Quote

Ze dachten: hey die jongen lijkt een beetje op hem, het is vast leuk om ze elkaar te laten ontmoeten.

Franklin

Hetzelfde kapsel

Franklin kwam Sean Paul tegen op de artiest zijn eerste concert op Curaçao. Franklin was zelf nog maar 10 jaar en helemaal into Sean Paul. Om te beschrijven hoe erg hij into Sean Paul was: hij vlechtte voor het concert zijn haar op dezelfde manier in als de artiest. Na het concert liep iedereen richting de uitgang, maar door zijn haren werd Franklin gespot door iemand uit Sean Pauls team en gevraagd of hij de artiest wilde ontmoeten. Voordat hij het wist, stond hij opeens voor de artiest. Het is zo lang geleden dat Franklin zich er weinig van herinnert, hij was zelf nog jong en verlegen, wat hij nog wel weet is dat hij Sean Paul heel aardig vond.

Zo vader, zo zoon?

Een paar jaar later ontmoette Franklin ook Sean Pauls vader, maar die was niet echt onder de indruk van het verhaal over Franklins ontmoeting met zijn zoon. Sean Pauls vader had duidelijk geen zin in een gesprek, want meer dan 'jajaja' kwam er niet uit. Of dat nog niet brutaal genoeg was, kreeg Franklin uit het niets de opdracht om Sean Pauls vader zijn schoenen, die iets verderop lagen, naar hem toe te brengen. De appel valt dus blijkbaar wél ver van de boom.

Van 7 tot en met 13 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000: de lijst met de dikste tracks van de vetste artiesten samengesteld door jou.

Ster advertentie
Ster advertentie