Entertainment

Ne-Yo's vrouw Crystal beschuldigt hem van 8 jaar lang vreemdgaan

foto: Instagram: Ne-Yo
  1. Newschevron right
  2. Ne-Yo's vrouw Crystal beschuldigt hem van 8 jaar lang vreemdgaan

Crystal Renay heeft op Instagram haar man Ne-Yo beschuldigd van vreemdgaan. De 42-jarige zanger zou haar acht jaar lang hebben bedrogen met verschillende vrouwen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Walgelijk

In het bericht schrijft Crystal hoe erg ze het vindt dat ze haar man acht jaar lang met allerlei vrouwen heeft moeten delen zonder dat ze dat wist: "Het is een understatement om te zeggen dat mijn hart is gebroken en ik ervan walg." De 36-jarige realityster, die drie kinderen heeft met Ne-yo, noemt haar huwelijk "niets anders dan verspilde jaren". Het is voor haar dan ook absoluut geen optie om nog langer bij hem te blijven. "Mij vragen om bij hem te blijven, is compleet krankzinnig. Dat is de mentaliteit van een narcist."

Geen slachtoffer

Crystal kreeg de laatste tijd veel berichten en video's doorgestuurd met bewijzen dat haar man vreemdging. In haar post op Insta vraagt ze iedereen daarmee te stoppen: "Het is mijn zorg niet meer wat hij allemaal doet." Daarnaast wil ze niet dat anderen haar als een slachtoffer zien. "Ik kies ervoor om rechtop te staan met opgeheven hoofd. Als iemand niet van je kan houden op de manier die je verdient, dan is het aan jou om van jezelf te houden." Ten slotte schrijft ze nog dat ze Ne-Yo het beste wenst: "Zonder haat in mijn hart"

Problemen

Ne-Yo vroeg in 2020 na vier jaar huwelijk ook al een scheiding aan. In juni van dat jaar besloten hij en Crystal echter om toch bij elkaar te blijven. De twee zouden alles hebben uitgesproken toen ze in quarantaine zaten tijdens de coronapandemie. Het koppel, dat in juni 2021 een derde kind verwelkomde, hertrouwde in april 2022.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie