Entertainment

OH MY! Festival gecanceld vanwege "stijgende kosten"

foto: Instagram: ohmymusicfest
  1. Newschevron right
  2. OH MY! Festival gecanceld vanwege "stijgende kosten"

OH MY! Festival 2023 gaat niet door. Het festival zou over ruim twee weken al plaatsvinden, maar is vandaag officieel gecanceld.

Gecanceld

De evenementenbranche heeft het sinds de corona pandemie al een tijdje zwaar. Dat geldt ook voor OH MY!, die op hun Instagram laten weten dat het festival van dit jaar niet doorgaat. "Na vijf succesvolle edities met de allergrootste namen in hiphop, R&B en afrobeats, staan we dit jaar voor de grootste uitdaging ooit", klinkt het in de verklaring. OH MY! noemt als reden voornamelijk "de stijgende kosten, van productie tot last minute safety en crowd-aanpassingen die noodgedwongen ingevoerd moeten worden vanwege recente ontwikkelingen".

"Onze industrie is constant in beweging en maakt het ons dit jaar extra moeilijk een editie te realiseren die voldoet aan de standaarden die jullie van ons gewend zijn. Met pijn in ons hart hebben we dan ook moeten besluiten dat OH MY! Festival dit jaar niet plaatsvindt", aldus de festivalorganisatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

15 juli

De editie van dit jaar zou op 15 juli plaatsvinden in Almere. Eerder maakte OH MY! al een aantal grote namen bekend, zoals DaBaby, Bryson Tiller, Boef, Mula B en nog veel meer. Het zou de zesde editie betekenen van het festival, dat vorig jaar nog een zeer succesvolle editie kende in De Kuip in Rotterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie