Entertainment

Vrouw die Neymar beschuldigde van seksueel misbruik wordt aangeklaagd

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Vrouw die Neymar beschuldigde van seksueel misbruik wordt aangeklaagd

Herinner je je nog dat voetballer Neymar in mei door ene Najila Trindade van seksueel misbruik en geweldpleging werd beschuldigd? Ze beweerde dat de topvoetballer haar twee dagen lang opgesloten hield en als seksspeeltje gebruikte op een hotelkamer in Parijs.

Pikante appjes

Neymar ontkende vanaf het begin af aan dat hij haar seksueel had misbruikt en deelde direct hun WhatsApp-berichten. Daarin stuurt zij hem pikante foto's en video's en probeert ze hem te verleiden. Later verscheen er zelfs een video waarin te zien is hoe zij hem uit het niets begint te slaan in de hotelkamer.

Neymar is onschuldig

De politie onderzocht de zaak en vond geen overtuigend bewijs dat Neymar als schuldige aanwees. Het verhaal pakt echter anders uit, voor de vrouw die hem had beschuldigd van seksueel misbruik. Najila Trindade is door de politie van São Paulo aangeklaagd voor laster, afpersing en het doen van een valse aangifte. Haar partner Estivens Alves is ook de pineut. Hij wordt aangeklaagd omdat hij erotisch materiaal, van Najila, heeft doorgestuurd naar een Braziliaanse journalist.

Ster advertentie
Ster advertentie