Entertainment

Neymar deelt de pikante WhatsApp-gesprekken met de vrouw die hem beschuldigt van verkrachting

foto: instagram/neymarjr
  1. Newschevron right
  2. Neymar deelt de pikante WhatsApp-gesprekken met de vrouw die hem beschuldigt van verkrachting

De Braziliaanse voetballer Neymar ontkent in alle toonaarden dat hij een vrouw zou hebben verkracht. Hij zegt het slachtoffer te zijn van een afperser en deelt zelfs het hele WhatsApp-gesprek met de vrouw die hem aangeklaagd. Daarin stuurt de vrouw hem een paar keer hele pikante foto's en video's.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Naaktfoto's

Op de beelden is te zien dat de vrouw eerst wat plagerige foto's en video's stuurt. Vervolgens stuurt de dame naaktfoto's en video's en probeert ze hem tekstueel te verleiden.

Verkracht in Parijs

De Braziliaanse vrouw beweert dat Neymar haar op 15 mei zou hebben verkracht in een hotelkamer in Parijs. Ze zegt dat ze via Instagram met elkaar in contact zijn gekomen en dat de assistent van de voetballer een vliegticket voor haar zou hebben gekocht om over te vliegen naar Frankrijk.

Seks

Neymar zou haar in Parijs hebben gedwongen tot seks door geweld toe te passen. Twee dagen later vloog de vrouw terug naar Braziliƫ en deed ze aangifte tegen de topvoetballer. In het politiedossier staat dat ze te bang was om dat in Parijs te doen.

WhatsApp-gesprekken

De vader van Neymar zegt tegen een Braziliaanse tv-zender dat zijn zoon in de val is gelokt door de vrouw. Ze gaan onder andere WhatsApp-gesprekken als bewijs aanvoeren. Die gesprekken deelt Neymar op zijn IG TV. Gelukkig heeft iemand het ook op YouTube gezet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie