logo
Entertainment

Champions League finale-streaker Kinsey (22) heeft er twee miljoen volgers bijgekregen

bron: AFP
  1. Newschevron right
  2. Champions League finale-streaker Kinsey (22) heeft er twee miljoen volgers bijgekregen

Kinsey Wolanski was de vrouw die zaterdagavond in een weinig verhullend badpak over het voetbalveld ging rennen tijdens de Champions League-finale tussen Liverpool en Tottenham Hotspur. De 22-jarige vrouw is de vriendin van Vitaly Zdoroveskiy, de beroemde YouTube-miljonair van het kanaal VitalyzdTV.

Het regent volgers!

De regie schakelde snel weg toen Kinsey het veld op rende in een badpak, maar de foto's en video's doken al snel overal op. Misschien komt het fotomodel na deze wedstrijd nooit meer een voetbalstadion in, maar dat zal haar waarschijnlijk een worst wezen. Het aantal volgers van Kinsey steeg na de actie van 300.000 naar 2,5 miljoen en het aantal blijft maar stijgen.

Invloed op de wedstrijd

Ze denkt zelfs dat ze invloed heeft gehad op de wedstrijd. Op een foto is duidelijk te zien dat Tottenham-speler Harry Winks afgeleid is en daar maakt Kinsey duidelijk gebruik van na de winst van Liverpool: "Heb ik die nummer 8 te veel afgeleid?" schrijft ze op Instagram. Op Instagram Stories zegt Kinsey dat ze haar telefoon aan de man naast haar gaf en gewoon begonnen te rennen. Maar waarom zou je zoiets doen? "Het leven is om te leven, gekke dingen doen die je je altijd zal blijven herinneren."

Vitaly de streaker

Kinsey Wolanski en Vitaly kondigden vrijdag al aan dat ze iets zouden gaan doen tijdens de Champions League-finale. Vitaly ging in 2014 het veld op tijdens het WK in Brazilië en mag sindsdien wereldwijd geen enkel stadion meer in.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie