Entertainment

Dít is de reden dat Killer Mike na zijn Grammy-winst werd opgepakt

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Dít is de reden dat Killer Mike na zijn Grammy-winst werd opgepakt

Killer Mike werd zondagavond op bizarre wijze na zijn winst bij de Grammy's opgepakt door de politie. De reden hiervoor was nog niet duidelijk maar volgens TMZ heeft het te maken met een beveiliger die door de rapper is geslagen.

Wat is er gebeurd met Killer Mike?

Killer Mike zou de beveiliger hebben geslagen, nadat hij niet snel genoeg voor hem aan de kant ging. Dit blijkt uit informatie die TMZ heeft verkregen. In een video die op het internet circuleert, is te zien dat de rapper langs de beveiliger heen probeert te komen en door andere beveiligers wordt achtervolgd. Zelf heeft Killer Mike ook gereageerd op zijn arrestatie, maar doet hij het af als iets kleins. Hij zegt zich liever te willen focussen op zijn prestaties van de avond.

Vlak voordat de rapper werd opgepakt, stond hij nog op het podium om zijn winst te vieren. Hij won namelijk drie Grammy's, waaronder Beste Rap Album van het jaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Zijn arrestatie kwam als een grote schok voor velen en zorgde voor veel reacties. Zo schreef Meek Mill het volgende op X: "Hij verdient meer prijzen voor de dingen die hij doet voor de cultuur! Maar drie Grammy's krijgen en onmiddellijk gearresteerd worden... de timing vind ik heel vreemd!" Ook Ice T heeft laten weten dat hij niet helemaal begreep waarom Killer Mike's arrestatie niet even kon wachten. "Homie heeft net drie Grammy's gewonnen", schrijf hij op X. "De politie heeft geen hart. Ze konden toch wel even wachten totdat hij buiten was of in zijn hotel zat. Dit is echt heel erg extra."

Ster advertentie
Ster advertentie