Entertainment

The Game claimt beste rapper uit Compton te zijn

foto: YouTube: The Gamefoto: YouTube: The Game
  1. Newschevron right
  2. The Game claimt beste rapper uit Compton te zijn

The Game weet het zeker: hij is de beste rapper die Compton ooit heeft voorgebracht. Dat claimde de rapper afgelopen weekend tijdens een gesprek in de populaire app Clubhouse.

Grote bijdrage

Compton heeft een grote bijdrage geleverd aan hiphop. Zo komen verschillende hiphoplegendes uit de Amerikaanse stad. De bekendste voorbeelden zijn natuurlijk NWA-leden Dr. Dre, Eazy-E, DJ Yella en MC Ren. Maar ook hiphopmagnaat Suge Knight komt uit Compton. Hij richtte in 1991 Death Row Records op. Dat werd een van de bekendste hiphoplabels, waar onder anderen Tupac en Snoop Dogg een contract hadden.

'Ik heb Kendrick alles geleerd'

Een van de belangrijkste rappers die Compton in de laatste jaren heeft voortgebracht, is uiteraard Kendrick Lamar, die door velen als de beste rapper aller tijden wordt gezien. The Game heeft dus aardig wat concurrentie, maar hij hoeft volgens zichzelf voor niemand te vrezen. "Niemand in Compton kan mij overtreffen wat betreft rappen", zei hij tijdens een gesprek in Clubhouse.

"Kendrick doet zijn ding, ik houd van die man tot de dood. Ik kwam Kendrick tegen toen hij nog niets had en heb hem laten zien hoe deze shit werkt. Ik ben de hardste n*** in Compton als het aankomt op rappen en het schrijven van teksten. Iedereen die iets anders beweert, pak ik meteen aan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie