OMG

The Game schrijft prachtig bericht over vitiligo-pop van FunX-luisteraar

foto: Instagram The Game
  1. Newschevron right
  2. The Game schrijft prachtig bericht over vitiligo-pop van FunX-luisteraar

"OMG, ik was helemaal flabbergasted!" Ellen Brudet, de eigenaresse van de poppenwinkel Coloured Goodies, moet even bijkomen. The Game heeft namelijk een foto op Instagram gedeeld van zijn dochter die één van Ellens poppen vasthoudt. Het gaat vooral om de boodschap die erbij staat.

echte schoonheid

De Amerikaanse rapper bedankt de trouwe FunX-luisteraar voor de vitiligo-pop. Hij kon niet wachten om het na zijn tour aan z'n dochter te geven. De pop is een versie van Winnie Harlow, een supermodel met de huidafwijking vitiligo. The Game adoreert haar kracht, zelfverzekerdheid en perfecte imperfecties. En hij wil dat zijn dochter Cali, door middel van deze pop, weet dat echte schoonheid niet gebaseerd is op wat andere mensen van je denken of slechts op hoe je er van buiten uitziet.

"Een vriendin van mij deed de PR van The Game toen hij in Nederland was. Toen zei ik: misschien is het wel leuk om hem een pop aan te bieden. Daarna hebben we een leuk filmpje voor hem opgestuurd en hij was helemaal van: wow, dit is te gek en uniek. Hij was ook helemaal enthousiast over de winkel."

niet slechts een...

De Surinaamse Ellen, die met haar winkel te vinden is in Amsterdam-Noord, benadrukt dat het niet slechts een poppenwinkel is. "Het is een hele filosofie die wij leven."

Ster advertentie
Ster advertentie