Entertainment

'Oprah-interview met Harry en Meghan voor 7 tot 9 miljoen verkocht'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 'Oprah-interview met Harry en Meghan voor 7 tot 9 miljoen verkocht'

Het valt wel te stellen dat er in Amerika aardig wat interesse is ontstaan in de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. De rechten van het interview dat Oprah Winfrey deed met het echtpaar zijn voor maar liefst 5 tot 7 miljoen verkocht aan de Amerikaanse televisiezender CBS. Dat meldt The Wall Street Journal.

Breuk met Britse koningshuis

Het interview met Oprah, die ook te gast was op de bruiloft van Harry en Meghan, volgt ongeveer een jaar nadat zij bekendmaakten te willen breken met het Britse koningshuis, onder andere vanwege de immense media-aandacht in het Verenigd Koninkrijk. De twee wonen nu in LA en ook in de Verenigde Staten wekt het koppel bovengemiddelde interesse. Naar verluidt kost een reclamespotje op CBS rondom het interview inmiddels ruim 270.000 euro per dertig seconden.

Relatie bekoeld

Het interview, dat zo'n twee uur duurt en al eerder werd opgenomen, wordt zondag in meerdere landen uitgezonden. Meghan doet onder meer een boekje open over haar ervaringen met de koninklijke familie en later in het interview schuift ook prins Harry aan. Het interview zou volgens velen de reden zijn dat de relatie tussen het stel en de Britse koninklijke familie flink is bekoeld.

In Nederland is het interview 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5.

Ster advertentie
Ster advertentie