Entertainment

6ix9ine zwaar onder vuur na bizarre grap over doodgeschoten rapper: 'Dit kan écht niet'

foto: Instagram @6ix9inefoto: Instagram @6ix9ine
  1. Newschevron right
  2. 6ix9ine zwaar onder vuur na bizarre grap over doodgeschoten rapper: 'Dit kan écht niet'

Dat 6ix9ine niet vies is van een flinke rel, dat is bekend, maar de rapper is dit keer wel héél ver gegaan. Een grap van de rapper op Instagram valt compleet in verkeerde aarde bij zijn volgers.

King Von

Tekashi besloot een grap te maken over rapper King Von. Hij werd vorig jaar doodgeschoten na een avond stappen toen hij ruzie kreeg met een andere rapper. 6ix9ine lag ook in de clinch met de rapper destijds en weet nu zelfs de woede van zijn nabestaanden op zijn hals te halen.

Tekashi maakt bizarre grap

Op Instagram post 6ix9ine een foto van zichzelf met een trui van King Von en daarnaast post hij nog een foto waarin hij doet alsof hij dood is. Bij die laatste foto schrijft hij: '#PickYaMan', waarmee hij probeert te zeggen dat men niet met hem moet sollen.

In de caption zelf schrijft Tekashi: "IF A NIGGA KILLA AINT DEAD YOU SHOULDNT WEAR NO RIP SHIRTS." Het lijkt erop dat hij hiermee probeert te zeggen dat King Vons nabestaanden hem niet zouden mogen herdenken zolang ze geen wraak hebben genomen op de daders.

'Dit is zo respectloos'

In de comments reageren zijn volgers woedend. "Dit is zo respectloos", "Wacht maar, jij bent de volgende", "Dit kan echt niet", klinkt het. Anderen vinden zelfs dat Instagram de rapper zou moeten verbannen, aangezien hij steeds vreemder begint te doen. Het zou dus zomaar kunnen dat het hierna echt einde verhaal is voor de rapper op het social media platform...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie