Entertainment

Opvallende uitspraken 6ix9ine op Instagram Live

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Opvallende uitspraken 6ix9ine op Instagram Live

6ix9ine heeft op vrijdagavond heel wat heisa veroorzaakt op Instagram Live. Na zijn nieuwe single GOOBA gedropt te hebben, deed hij in deze opname een aantal opvallende uitspraken.

insta live

De New Yorkse rapper trok in zijn Live maar liefst 2 miljoen (!!!) kijkers en brak daarmee het wereldrecord voor 'Meest bekeken Instagram Live-sessie'. Hier legde hij onder andere uit waarom hij gesnitcht heeft, waardoor hij vervroegd vrij is gekomen. Hij heeft daarover het volgende te zeggen: “Het spijt me. Ik wil mijn excuses aanbieden aan mijn fans, want weet je waarom? Het was6ixi het allemaal niet waard.. Als er al zoiets is als een 'straatcode' en snitchen niet oké is, dan snap ik dat, oké? Maar waar was de loyaliteit toen je naar bed ging met de moeder van m'n kind? Waar was de loyaliteit toen je telefoon werd afgetapt en ze er achter kwamen dat je me wilde vermoorden? Waar was die loyaliteit? Vertel het me. Dus.. Wie brak die 'straatcode' als eerst?''.

Hij geeft uitdrukkelijk aan géén spijt te hebben van zijn daden. Het enige waar hij zich schuldig over voelt, zijn de dingen die zijn moeder en fans hebben moeten doorstaan.

Nieuwe single 'gooba'

Daarnaast pronkt hij ook met zijn nieuwe chains en horloge, die volgens de artiest beide meer dan een half miljoen dollar waard zijn en noemt hij zichzelf een 'king' en een 'legend'. Hij doelt met deze bewoordingen op de release van zijn nieuwe single GOOBA, waarvan hij een megagroot billboard op het beroemde Times Square in New York City heeft laten plaatsen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

veroordeling

In januari 2019 werd 6ix9ine veroordeeld tot 24 maanden (2 jaar) gevangenisstraf wegens zijn deelname aan een criminele organisatie. Normaal gesproken staat hier in Amerika een gevangenisstraf van 47 jaar op, maar aangezien hij besloot te getuigen tegen meerdere leden van deze organisatie, werd zijn straf verlaagd. Omdat hij al dertien maanden in voorarrest had gezeten, werd de rapper uiteindelijk slechts tot 1 jaar gevangenisstraf veroordeeld. Dit nieuws werd slecht ontvangen door de Amerikaanse hiphopscene, omdat snitchen wordt gezien als een doodzonde. Sindsdien krijgt 6ix9ine flink wat doodsbedreigingen. Op 2 april van dit jaar werd hij vrijgelaten, mede dankzij het coronavirus en zijn astma. Dezelfde dag werd 6ix9ine tot 3 maanden thuishechtenis veroordeeld, waar hij op dit moment nog steeds in zit.

Ster advertentie
Ster advertentie