Entertainment

6ix9ine wordt helemaal gek na behalen nummer één positie in hitlijsten

foto: Instagram @6ix9ine
  1. Newschevron right
  2. 6ix9ine wordt helemaal gek na behalen nummer één positie in hitlijsten

6ix9ine heeft gisterenavond de avond van zijn leven beleefd, nadat hij het nieuws kregen te horen dat TROLLZ op nummer 1 is binnengekomen in de Billboard Hot 100 (de Amerikaanse variant van de Top 40). De rapper is door het dolle heen en gaat helemaal los in een video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nummer 1

Op Instagram post Tekashi een video waarop te zien is hoe hij een champagnefles ontkurkt en helemaal begint te springen. Vervolgens schreeuwt hij het uit: "Heb ik het jullie niet verteld, n*gga?! Ik kan niet gestopt worden! Stop met mij te f*cken, niemand houdt mij tegen!" Volgens de 24-jarige wordt er een hetze tegen hem gevoerd en proberen veel partijen hem klein te houden. "Ik word geweigerd op de radio, op Apple Music, op Spotify, maar het maakt niet uit want niemand houdt mij tegen!" Uiteindelijk poseert de rapper als een soort supersayan om nogmaals hard te schreeuwen.

Online haters

Vorige week bracht Tekashi samen met Nicki Minaj het nummer TROLLZ uit. In het nummer halen de rappers met succes uit naar online haters en ook de videoclip bleek een schot in de roos. Nicki reageerde ook op het succes van de single op haar Instagram en bedankte al haar fans voor alle support. "Ik ben jullie zo dankbaar voor dit alles, ik hou van jullie!"

Ster advertentie
Ster advertentie