Entertainment

A$AP Rocky onthult: Rihanna is bezig met nieuwe muziek

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. A$AP Rocky onthult: Rihanna is bezig met nieuwe muziek

Het is inmiddels al 8 jaar geleden dat Rihanna's laatste album, ANTI, uitkwam. A$AP Rocky heeft eindelijk een update gegeven: Rihanna werkt weer aan nieuwe muziek.

VALENTIJNSDAG

Sinds de release van Rihanna's laatste album ANTI in 2016, is de vraag naar nieuwe tracks alleen maar toegenomen. In een recent opgedoken video wordt ASAP Rocky gezien terwijl hij een selfie neemt met een fan. Wanneer hij richting de ingang van een parkeergarage loopt, vraagt een andere fan hem naar het negende studioalbum van Rihanna. Zijn antwoord, "Ze werkt eraan," werd uiteraard met veel enthousiasme ontvangen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

REGGAE OF DANCEHALL?

De hype voor nieuwe Rihanna muziek is verder aangewakkerd toen ze werd gefotografeerd terwijl ze studio in Parijs verliet, vergezeld door een groep dansers. Dit heeft bij velen de speculatie gewekt dat een nieuw tijdperk voor de zangeres op het punt staat te beginnen. Eerder, in een Vogue coververhaal van juni 2018, onthulde Riri dat ze aan een reggae-album werkte, waarbij bronnen aan Rolling Stone vertelden dat Jamaicaanse producenten en songwriters maarliefst 500 nummers (!) hadden ingediend voor het aankomende dancehall-album van Rihanna.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MEER DAN MUZIEK

Naast haar muzikale carrière heeft Rihanna zich de afgelopen acht jaar gericht op andere ondernemingen, waaronder haar lingerie-lijn Savage X Fenty en haar cosmeticamerk Fenty Beauty. Nadat ze in 2021 officieel de miljardairsstatus bereikte, verwelkomde de zangeres in mei 2022 een zoon, RZA, met A$AP Rocky, gevolgd door nog een zoon, Riot, in augustus.

Ster advertentie
Ster advertentie