Entertainment

Rihanna over A$AP Rocky als vader: "De kids zijn geobsedeerd door hem"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Rihanna over A$AP Rocky als vader: "De kids zijn geobsedeerd door hem"

Rihanna is dolgelukkig met A$AP Rocky als babydaddy en zegt dat hij de beste vader ooit is. In een interview met Access Hollywood kijkt de zangeres terug op het ouderschap en haar relatie met Rocky.

A$AP Rocky

Rihanna deelt dat ze nooit had stilgestaan bij hoe haar uiteindelijke gezin er uit zou zien. Dat deelt de zangeres tijdens haar Fenty x Puma event. Ze is ontzettend blij met de uitkomst en zegt dat A$AP Rocky de beste vader ooit is. "Mijn kinderen zijn geobsedeerd door hem. Ik ben eerder een figurant op de achtergrond. Het maakt niet uit of het meisjes of jongens zijn; ze houden op een andere manier van hun vader en ik vind het geweldig om dat te zien."

Ze vertelt dat ze zelf ook anders is gaan kijken naar Rocky als vader. "Ik hou heel anders van hem nu hij vader is. Het is echt een grote turn on. Het is echt van: wauw. Wat een leider, wat een geweldige, geduldige en liefdevolle vader".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grote broer

Rihanna zegt zelf ook ontzettend blij te zijn met het ouderschap. "Ik dacht dat ik meer een 'girl mom' zou zijn, maar ik ben echt een 'boy mom'. Ik vind het fantastisch." De zangeres is dan ook erg trots op haar oudste zoontje RZA die de rol van grote broer perfect vervult. "Elke keer als hij denkt dat we niet kijken, aait hij de baby. Zelfs als hij huilt, houdt RZA zijn handje vast. Het duurde even, maar hij houdt echt van hem."

Negen jaar cel

Hoewel Rihanna ontzettend blij is met haar gezinssituatie heeft ze ook te maken met moeilijkheden. Zo wordt Rocky verdacht van het neerschieten A$AP Relli. Volgens TMZ is er videobewijs waarop te zien is dat de rapper een pistool vasthoudt voordat hij Relli door zijn hand zou hebben geschoten. Als Rocky hiervoor wordt berecht, zou dit maar zo kunnen betekenen dat hij een celstraf van negen jaar krijgt.

Ster advertentie
Ster advertentie