Entertainment

'Rihanna werkt aan grote comeback: twee nieuwe albums en wereldtournee'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Rihanna werkt aan grote comeback: twee nieuwe albums en wereldtournee'

Fans van Rihanna opgelet! De zangeres werkt momenteel aan haar muzikale comeback en komt niet met één, maar met twee (!) nieuwe albums. Dat meldt een anonieme bron aan The Daily Mirror.

Twee albums en wereldtournee

Volgens de insider heeft Rihanna onlangs een deal ter waarde van 39 miljoen dollar gesloten met Live Nation om haar comeback te realiseren. "De deal is tot stand gekomen om een wereldtournee mogelijk te maken en haar creatieve team werkt in Los Angeles aan haar comeback, terwijl zij zich focust op haar gezin. Zodra ze er klaar voor is, zal ze gaan touren en twee nieuwe albums uitbrengen." Naar verluidt gaat Rihanna's wereldtournee in het najaar van 2024 van start en eindigt deze in 2025.

Nieuwe muziek

In februari hintte Rihanna al naar de release van nieuwe muziek in een interview met British Vogue. De Barbadiaanse superster liet destijds weten dat ze hoopte dit jaar een nieuw album te droppen. "Ik wil dit jaar echt muziek uitbrengen. Het zou gek zijn als ik dit jaar niks uitbreng, maar ik wil wel lol hebben. Ik wil gewoon muziek en videoclips maken."

Riot Rose

Rihanna en haar partner A$AP Rocky lieten vorige maand voor het eerst hun tweede kindje Riot Rose zien. Het koppel maakte middels een fotoshoot met fotograaf Miles Diggs, hun nieuwe kroost wereldkundig. In augustus beviel Rihanna van Riot Rose Mayers, die nu zo'n twee maanden oud is.

Vind jij Rihanna de beste artiest ooit? Stem haar dan nu de DiXte 1000 in.

DiXte 1000

Van 4 november t/m 10 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000: de hitlijst met jouw échte hits. Gun jij je favoriete artiest een plekje in de lijst? Stem dan nu!

Als je stemt maak je ook nog eens kans op kaartjes voor de FunX DiXte 1000 Expo op 3 november in Amsterdam. Tijdens deze exclusieve avond eren we de cultuur samen met jou, de artiesten, creatievelingen en de belangrijke spelers binnen de Nederlandse muziekindustrie. Maak je klaar voor een onvergetelijke avond! We vertellen het verhaal van onze grondleggers, modern icons en de iconen van de toekomst met een collectie van baanbrekende, belangrijke en inspirerende kunststukken. Een experience, met een optreden van een hele bekende mystery guest en nog veel meer!

Stem nu!

Ster advertentie
Ster advertentie