Entertainment

Rihanna stapt op als CEO van haar eigen lingeriemerk Savage X Fenty

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Rihanna stapt op als CEO van haar eigen lingeriemerk Savage X Fenty

Rihanna draagt de leiding van haar eigen lingeriemerk Savage X Fenty vanaf vandaag over. De zangeres bedacht het merk in 2018 en stond sindsdien bekend als de topvrouw van het bedrijf. Gisteren maakte zij haar vervanger bekend.

Nieuw CEO

Afgelopen vrijdag was Rihanna's laatste officiƫle dag als CEO van het bedrijf. Vanaf maandag neemt Hillary Super haar taken over. Zij was eerder topvrouw bij Anthropologie Group en Rihanna zou haar persoonlijk als opvolger hebben benoemd. De zangeres is dan ook erg blij met haar keuze. "Ze is een sterke leider en ze wil het bedrijf naar een nog hoger niveau tillen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Slechts het begin

Hoewel Rihanna niet langer de baas is van Savage X Fenty, heeft ze nog steeds een hoop te maken met het merk. Ze blijft namelijk als uitvoerend bestuurder nauw betrokken bij het bedrijf dat ze in 2018 oprichtte.

"Het was prachtig om te zien dat onze bedrijfsvisie in de afgelopen vijf jaar zo'n ongelooflijke impact heeft gehad op de sector", zei Rihanna tegen Vogue Business. "Dit was nog maar het begin voor ons. We zullen blijven uitbreiden op een manier die aansluit bij de wensen van de consument."

Ster advertentie
Ster advertentie