Entertainment

Rihanna deelt schattige foto's van zoontje tijdens Pasen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Rihanna deelt schattige foto's van zoontje tijdens Pasen

Pasen ligt inmiddels bijna twee dagen achter ons, maar dat weerhoudt Rihanna er niet van om nog even in de Paassferen te blijven. De zangeres deelde gisteravond namelijk gloednieuwe foto's van haar zoontje die zo te zien erg heeft genoten van het Paasfeest.

Spelende baby

RiRi deelde gisteren een fotoreeks op Instagram met als caption "Eastuh!!!!". Op de foto's is haar baby spelend te zien met onder andere een konijnenknuffel en plastic eitjes. Enkele minuten na de fotodump postte de zangeres wederom een fotoreeks met als caption "Look at heeee!!!!". waarin haar zoontje zittend in het gras te zien met een boek en echte konijnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gezinsuitbreiding

Terwijl Rihanna momenteel volop geniet van het moederschap zijn de popicoon en haar vriend A$AP Rocky momenteel in verwachting van een tweede kindje. Het is nog onbekend wat het geslacht is van het kindje, maar volgens geruchten hoopt RiRi dat ze een meisje krijgt. Als het aan de zangeres ligt, wordt haar gezin de komende jaren ook verder uitgebreid. "Ze heeft al aangegeven dat ze in totaal drie of vier kinderen wil", zo liet een insider aan Radar Online weten.

Ster advertentie
Ster advertentie