Entertainment

'Rihanna wil dat bruiloft plaatsvindt op Barbados'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 'Rihanna wil dat bruiloft plaatsvindt op Barbados'

Rihanna imponeerde vorig week met haar spetterende optreden tijdens de Super Bowl. Niet alleen omdat ze een aantal van haar grootste hits ten gehore bracht, maar ook vanwege haar zwangere buik. De zangeres en haar partner A$AP Rocky verwachten namelijk hun tweede kindje samen. Naast de gezinsuitbreiding zou RiRi ook de volgende stap willen zetten in haar relatie. Zo zou ze dolgraag in het huwelijksbootje willen stappen met Rocky, zo meldt Radar Online.

'Bruiloft wordt over-de-top'

De insider claimt dat Rihanna al bezig is met de voorbereidingen voor haar bruiloft, die een heel weekend moet duren. "RiRi's bruiloft zal over-de-top zijn. Ze wil dat het plaatsvindt op Barbados. Het moet een super glamorous evenement worden, maar ze wil ook op haar blote voeten kunnen lopen." Uitgenodigde gasten kunnen er volgens de bron op rekenen dat de bruiloft een unieke Caribische ervaring wordt. Zo zullen er authentieke Barbadiaanse gerechten worden geserveerd en zal er livemuziek gespeeld worden. Volgens de insider zullen onder anderen Jay-Z, Beyoncé en Adele tot de genodigde gasten behoren.

Gefocust op zwangerschap

De bron van Radar Online meldt dat Rihanna niet alleen bezig is met haar bruiloft, maar ook gefocust is op haar zwangerschap. "Toen ze ermee instemde om de Super Bowl te doen, heeft ze haar liefde voor optreden zeker opnieuw gevonden, maar het is nog steeds niet te vergelijken met wat ze thuis heeft. Gelukkig zitten zij en A$AP op dezelfde lijn."

Gezinsuitbreiding gaat door

Het is nog onbekend wat het geslacht is van Rihanna en Rocky's tweede kindje, maar volgens de insider hoopt RiRi dat ze een meisje krijgt. Als het aan de zangeres ligt, wordt haar gezin de komende jaren ook verder uitgebreid. "Ze heeft al aangegeven dat ze in totaal drie of vier kinderen wil", aldus de bron.

Ster advertentie
Ster advertentie