Entertainment

'Rihanna en A$AP Rocky hebben zoontje vernoemd naar lid van Wu-Tang Clan'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Rihanna en A$AP Rocky hebben zoontje vernoemd naar lid van Wu-Tang Clan'

Het is bijna een jaar geleden dat Rihanna en A$AP Rocky ouders werden van een zoontje. Hoewel het koppel regelmatig foto's deelt van hun baby hielden ze zijn naam nog geheim. The Daily Mail voelde zich blijkbaar geroepen om dit geheim te ontrafelen en heeft de naam van het jongetje inmiddels wereldkundig gemaakt. Het Britse roddelblad meldt dat het zoontje van Rocky en Rihanna de naam RZA Athelson Mayers heeft gekregen.

Geboortecertificaat

The Daily Mail deelt in een artikel een foto van een vermeend geboortecertificaat van het kindje. De eerste naam van RiRi en Rocky's zoontje klinkt veel hiphopliefhebbers hoogstwaarschijnlijk bekend in de oren. RZA (uitgesproken als Rizza) is namelijk de artiestennaam van één van de oprichters van de legendarische hiphopgroep Wu-Tang Clan.

Verwijzingen naar RZA

Volgens het roddelblad droeg de zangeres het afgelopen jaar regelmatig kleding met een verwijzing naar de New Yorkse rapformatie. Zo zou ze vorige maand in een restaurant gespot zijn met een Wu-Tang Clan shirt aan. In augustus vorig jaar zou ze zelfs een shirt hebben gedragen waarop de naam RZA te lezen was.

Niets bevestigd

Lang speculeerden fans van Rihanna en Rocky over de naam van hun zoontje. Zo dachten velen dat hij Noah heette, maar zoals het er nu naar uitziet, lijkt dat niet het geval te zijn. Het koppel heeft echter nog niet bevestigd dat hun kindje daadwerkelijk is vernoemd naar RZA.

Ster advertentie
Ster advertentie