Up 2 Date

Dít is de naam van Rihanna en A$AP Rocky's tweede zoontje

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Dít is de naam van Rihanna en A$AP Rocky's tweede zoontje

Rihanna en A$AP Rocky verwelkomde vorige maand hun tweede zoontje. Het stel hield zijn naam nog even geheim, maar vandaag is deze toch uitgekomen. Volgens bronnen die zijn geboorteakte hebben gezien, heet hun tweede kind namelijk Riot Rose Mayers.

Riot Rose Mayers

Rihanna en A$AP Rocky kregen op 1 augustus alweer hun tweede kindje. Een maand lang speculeerden fans over zijn naam, maar vandaag bracht The Blast het grote nieuws naar buiten dat hun tweede zoontje de naam Riot Rose Mayers draagt. Het is niet duidelijk of er een verband is met het nummer Riot, dat vader A$AP Rocky (samen met Pharell Williams) eerder dit jaar uitbracht.

Beide namen beginnen met een 'R'

Het stel verwelkomde een jaar eerder hun allereerste zoontje, wiens naam toevallig ook met een 'R' start. Hij heet namelijk RZA Athelston Mayers en is vernoemd naar de gelijknamige Wu-Tang Clan-rapper. Niet lang naar zijn geboorte was de zangeres alweer opnieuw zwanger, iets wat ze op een iconische manier met de rest van de wereld deelde. Rihanna sloot haar Super Bowl-optreden namelijk af door haar groeiende buik aan iedereen te laten zien.

Ster advertentie
Ster advertentie