Entertainment

Oude foto van Drake die Rihanna probeert te kussen gaat viraal

foto: AFP: Jewel Samad
  1. Newschevron right
  2. Oude foto van Drake die Rihanna probeert te kussen gaat viraal

Drake heeft veel fanbases boos gemaakt met For All The Dogs. Nicki Minaj-fans zijn boos, omdat Drake ogenschijnlijk gelogen heeft over een Nicki-feature. Daarnaast hebben de fans van Rihanna problemen met het nummer Fear Of Heights, dat lijkt op een indirecte aanval op de zangeres. Het nummer leidde ertoe dat Paris Goebel, de belangrijkste choreografe van Rihanna, een foto van Drake die Rihanna ongemakkelijk probeert te kussen, op haar Instagram-verhaal plaatste.

Speech en kus

De foto is afkomstig uit 2016, genomen tijdens de MTV Video Music Awards. Hierop zie je dat Drake naar voren leunt om Rihanna te kussen, maar de zangeres wees hem af. Nadat de foto die Fenty Cops deelde op X de aandacht trok, plaatste Paris Goebel dezelfde foto op haar Instagram-verhaal. De foto is een reactie op de tekst in het nieuwe nummer van Drake genaamd Fear of Heights waarin hij waarschijnlijk rapt over Rihanna: ''I'm anti, I'm anti/Yeah, and the sex was average with you.'' Veel fans denken dat Drake het over Rihanna heeft, omdat hij vaak het woord “Anti” gebruikt. Dit is de naam van een van de meest succesvolste albums van Rihanna.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Afwijzing

De blunder van Drake vond zeven jaar geleden plaats toen hij een betoog hield, terwijl hij Rihanna de Video Vanguard Award uitreikte. ''Ze is iemand op wie ik verliefd ben sinds ik 22 jaar oud was. Ze is een van mijn beste vrienden ter wereld. Mijn hele volwassen leven heb ik tegen haar opgekeken, ook al is ze jonger dan ik. Ze is een levende legende in onze industrie'', aldus Drake.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie Rihanna

In mei 2018 sprak Rihanna met Vogue voor een exclusief coververhaal. Toen een van de journalisten van Vogue vroeg naar het incident tussen haar en Drake tijdens de MTV VMAs van 2016, gaf ze een update over de aard van hun relatie sinds ze zijn kus had afgewezen. ''Wachten tijdens die toespraak was waarschijnlijk het meest ongemakkelijke deel", vertelde Rihanna aan Vogue. "Ik hou niet van te veel complimenten; ik hou er niet van om in de schijnwerpers te staan. We hebben nu geen vriendschap, maar we zijn ook geen vijanden. Het is gewoon zoals het is.''

Ster advertentie
Ster advertentie