Music

Het lange wachten is bijna voorbij: Drake dropt vanmiddag 'For All the Dogs'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Het lange wachten is bijna voorbij: Drake dropt vanmiddag 'For All the Dogs'

Het duurt niet lang meer totdat je kunt genieten van gloednieuwe muziek van Drake. De rapper dropt namelijk om 6 uur 's morgens (Amerikaanse tijd) zijn achtste album For All the Dogs. Aangezien het tijdsverschil met Nederland -6 uur is, kun je het album hier pas om 12.00 uur 's middags streamen.

Vroeg opstaan

In tegenstelling tot de meeste albums besloot Drake zijn album vrijdagochtend te releasen in plaats van stipt om 12.00 uur middernacht, zo maakt hij bekend in een Instagrampost. In de caption biedt hij ook meteen zijn excuses aan iedereen die supervroeg moet opstaan om het album te kunnen checken. "'For All the Dogs', 6 oktober om 06.00 uur. (Excuses aan al mijn streamers). Drizzy maakte ook meteen de tracklist bekend van het album. Fans krijgen maar liefst 23 tracks voorgeschoteld, waaronder de single Slime You Out met SZA. Het is niet bekend welke artiesten nog meer een gastbijdrage leveren op de plaat. Wel liet hij in juli weten dat Nicki Minaj op het album staat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

8AM in Charlotte

Naast het delen van de tracklist en tijdstip van de release van For All the Dogs had Drake nog een kleine verrassing voor zijn fans. Gisteren liet hij namelijk ook nog een keiharde single met bijbehorende videoclip los, genaamd 8AM in Charlotte. De video begint met een scène waarin zijn zoontje Adonis het verhaal vertelt achter een tekening, waarop ook de geit te zien is die op de cover staat van For All the Dogs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitgesteld

Drake kondigde For All the Dogs begin juli aan. Niet lang daarna liet hij weten dat het album op 25 augustus zou uitkomen. De rapper had echter meer tijd nodig voor het album en stelde het album vervolgens tweemaal uit. Echter, over enkele uurtjes is het lange wachten eindelijk voorbij en kun je For All the Dogs naar hartenlust streamen.

Ster advertentie
Ster advertentie